Донечка-ласуня

date_range 26.08.2023 visibility 12,977 timer 7 favorite 17 add_circle в закладки
В данном рассказе возможна смена имён персонажей. Изменить

Моя вісімнадцятирічна донечка Даринка відкрила холодильник і щось шукала на нижній полиці. Я витріщив очі на її шалено пружні сідниці, які лише на половину були прикриті коротесенькими джинсовими шортами. Довгі стрункі ніжки, каштанове волосся, навіть домашні мохнаті капці у вигляді слоненят - усе це збуджувало мене до нестями. Хотілося схопити це ніжне чудо в оберемок і зацілувати її щічки, шийку, животик, стиснути чарівні груди руками і заховатись обличчям у доньчине волосся. Фантазія, яку намалювала уява, була настільки бурхлива, що я аж затремтів. Тим часом Дарина випрямилася - вона знайшла таки останню баночку коли. Відкривши її з тихим чпоканням донечка притулила банку до губ. Я у захваті спостерігав, як вона п'є - це не лишилося непоміченим.

— Тату, чого ти так дивишся? - осяйно посміхнулась донька. А потім перевела погляд нижче. - Гей, ти там вже намета поставив, чи що?

Я подивився на свої шорти. Там утворилася очевидна опуклість. Закинувши ногу на ногу я з усієї сили зусередився, щоб голос не видавав мого стану, і сказав:

— Дарино, як можна! Невже ти гадаєш, що я збудився, гледячи на тебе?!

— Так ти ще той збочений татусь! - хіхікнула Дарина. - Але не думай, що тобі щось обломиться, поняв? - і вона пригрозила мені пальчиком.

— Та що ти таке кажеш! Ти ж моя рідна донечка! - і я демонстративно закрив очі долонею, щоб не бачити її захопливе декольте. На додачу доня ще й розстібнула верхній ґудзик сорочки, напевно, щоб остаточно звести мене з розуму. Я важко дихав, а Даринка продовжувала цю шалену гру.

— Щоб ти там собі не удумав, я ні в якому разі я не буду таке робити! Це абсолютно виключено! - і з цими словами Дарина взяла з дивана подушку, яку ми використовували зазвичай саме для того, чого "вона ніколи не буде робити". А потім вона розстібнула ще один ґудзик. І ще.. Я прибрав долоню від очей і захоплено дивився на її ніжне обличчя, тендітну фігурку і гарнючі бубсики, які вже було видно майже повністю.

Справа в тім, що моя донечка була справжньою ласунею. Ми з'ясували це після її вісімнадцятиріччя. Дарина завжди викликала захопливі погляди в перехожих чоловіків, але вона ніколи не зустрічалася з хлопцями, ніколи навіть натяків таких не робила. Мене це трохи дивувало, але я списував усе на вік - вона ж підліток, потім все образується, як то кажуть. Не образувалося - за один день після повноліття донечки я прокинувся вранці від найприємніших відчуттів, які тільки можуть бути. Із просоння я одразу не зрозумів що відбувається, просто стало так добре, що аж судоми пішли по тілу. Розплющивши очі я з жахом і подивом виявив, що між моїх ніг навколішках сидить донечка і стискує губки навколо голівки прутня. А я... я наповнюю її ротик спермою! Прямо зараз! Мене наче струмом шибануло, я одразу ж підібрався до голови ліжка, покинувши ротик донечки. А вона лишилася сидіти - вся червона, з надутими щічками.

— Боже... як це так? Що ти робиш? Як... Навіщо... Чому?!

Даринка тоді щось промукала, бо не могла говорити через сперму в роті. З розширеними від переляку очима я почав шукати якийсь посуд, щоб донечка могла оце все виплюнути. Бігти за склянкою до кухні? Так! Я підвівся на ноги і метушливо загомонів:

— Тільки не ковтай! Чуєш? Не ковтай! Не можна, це ж... Це ж... - я не міг сказати "це ж твої братики та сестрички", це було б вже занадто навіть для такої ситуації. Чомусь мені було дуже важливо, аби Даринка тоді не проковтнула моє сім'я, наче це б ще погіршило ситуацію, хоча куди вже гірше?!

Але вона тоді подивилася на мене блискучими очима і... все проковтнула. А потім... посміхнулася.

— Гмм, а я гадала, що вона буде гірка чи кисла... Ні, зовсім ні. Навіть смачно, - і облизнула пальчика. Я ошелешено дивився на мою донечку, яка тільки-но зробила мінєт з проглотом своєму власному батькові і це при тому, що я точно знав - вона до цього навіть не цілувалася! Це треба терміново виправити - майнула думка в голові. Перш ніж я зрозумів, що роблю, тіло наче саме нахилилося до Даринки, а мій рот поцілував її просто в губки, які хвилину тому стискалися на моєму прутні!

Дівча обійняло мене, притиснувшись цицечками. Я відповів на її обійми, занурившись обличчям у доньчине каштанове волосся. Вдихаючи його квітковий аромат, я, майже не усвідомлюючи, що роблю, завів руки під піжаму донечки і зайшовся пестити пальцями її пиптики. Дариночка стиха пискнула і важко задихала, коли я збільшив активніть під її піжамкою. Доня тоді підняла руки, ніби здавалась мені на поталу, і я одним рухом вивільнив її від піжамної кофтинки - лишились лише штанці.

Вперше тоді я побачив голеньку донечку. Її шалено пружні круглі бубсики, плаский животик, ніжні лінії пахв, ключиць - це надихало і збуджувало, змушуючи мене вдаватись до активних рухів. Я знов нахилився і ми ще раз поцілувались - цього разу я відчув, як Даринка, ставши сміливіше, протискує свого язика мені до рота. Я не лишився в боргу і от уже наші язики перепліталися, а її руки пестили мою спину і стегна, аж раптом мене знов затрусило - доньчина долонька лягла прямо на прутня.

Даринка пожмакала його, наче це було щось неживе, але потім схаменулася і перейшла на більш тендітні дотики. Трохи відсторонилася і, гледячи прямо в очі, спитала:

— Тату, а можна ще раз?.. Ну, взяти його? - і вона зашарілася, ніби вже не робила це кілька хвилин тому. Я схвально кивнув і Дарина трохи відповзла назад, зробивши губки літерою "о". А потім нахилила свою голівку і ніжним дотиком змусила мене всього дрижати, як осінній листочок на вітрі. Лизнула найчутливіше місце на вершинці один раз, другий, кожного разу змушуючи мене стискуватись від задоволення. А далі моя дівчинка обійняла член губками і почала пускати слину по всій довжині, ковзаючи по ньому вгору-вниз. Досвіду їй, звісно, бракувало, але так було ще краще - моя маленька вісімнадцятирічна донечка і так примудрялася заковтувати прутня майже наполовину, видаючи при цьому, напевно, найрозпусніші звуки у Всесвіті. Її вологе гликання і пирхання просто зводили мене з розуму, тому довго я не витримав.

Цього разу Даринка знову проковтнула усе і радісно показала мені рожевий язичок. Ми двоє знов обійнялись, а потім, щасливо регочучи, почали лоскотатись. Відтоді оральний секс став невід'ємною частиною нашого з донечкою спілкування. Я годував дівча спермою кілька разів зранку, а потім, коли порції зменшувались, витрачав їх на те, щоб вкривати її миле обличчя - шар за шаром. А потім ми разом злизували сперму з доньчиних щічок, носика, грудей і животика. Ми пробували різні способи - інколи все робила Дарина, інколи я брав її за потилицю і просто насаджував на члена. Вперше з того часу, як нас покинула Настя - Даринчина мама, життя заграло яскравими кольорами. Я почав думати про Настю не як про зрадницю, а як про людину, що, можливо, теж знайшла своє щастя - її новий хлопець, напевно, кохає її так само, як і я нашу доньку...

Ні! Не так само! Я любив Даринку як батько і водночас цілував як коханку, наповнював її ротик своєю спермою, точно такою ж, з якої і вона сама з'явилася на світ! Хіба можна таке порівнювати? Інколи мене пробивали докори сумління - як так можна, кохати свою власну донечку, та ще й орально, в найзбоченіший спосіб? Але я старанно душив такі роздуми, виправдовуючись перед собою тим, що в інший спосіб донька могла б завагітніти, а це було б в мільйон разів гірше ніж те, що ми робимо зараз...

Имена из рассказа:

people Анастасия Дарья
Понравился сайт? Добавь себе его в закладки браузера через Ctrl+D.

Любишь рассказы в жанре Инцест? Посмотри другие наши истории в этой теме.
Комментарии
Avatar
Джони
Комментариев пока нет, расскажи что думаешь о рассказе!

Популярные аудио порно рассказы

03.04.2020

3344 Новогодняя ночь. Секс с мамочками access_time 48:42 remove_red_eye 511 927

21.05.2020

2129 Оттраханная учительница access_time 24:39 remove_red_eye 392 694

17.07.2020

1181 Замужняя шлюшка access_time 15:43 remove_red_eye 264 803

03.04.2020

886 Монолог мамочки-шлюхи access_time 18:33 remove_red_eye 247 700

01.06.2020

834 Изнасилование на пляже access_time 5:18 remove_red_eye 241 267

02.05.2020

715 Приключения Марины access_time 10:25 remove_red_eye 200 985

04.04.2020

629 Шлюха на месяц access_time 22:06 remove_red_eye 166 586
Статистика
Рассказов: 72 632 Добавлено сегодня: 0
Комментарии
Обожаю когда мою маму называют сукой! Она шлюха которой нрав...
Мне повезло с мамой она у меня такая шлюха, она обожает изме...
Пырны членом ээээ...